Teknologi

To timers teknologiundervisning hver uge

Tech

På True North Efterskole har alle elever to timers teknologiundervisning hver uge. Faget kaldes i daglig tale “TECH”, og i dette fag har eleverne blandt andet mulighed for at prøve kræfter med programmering fra bunden og kreative innovationsprojekter. Vi har valgt at sætte TECH på skemaet for alle vores elever, fordi vi som Ashoka Changemaker School har forpligtiget os til at udvikle morgendagens borgere og ledere og sikre, at vores elever har mulighed for og mod til at skabe positiv social forandring i deres eget liv og i samfundet omkring dem. Derfor mener vi ikke,  at man kan komme unden om et fag, der giver unge i det 21. århundrede en konkret og brugbar teknologiforståelse, som kan hjælpe dem med at navigere i en foranderlig og kompleks verden med konstant udvikling.

True North Efterskole har en ambition om, at være en skole, som gør unge klar til livet i det 21. århundrede. TECH er et led i den ambition, og derfor er det ikke et fag, der kun appellerer til dem, der i forvejen er interesserede i softwareudvikling og hvordan man bygger computere, men et fag, der er relevant for alle, der gerne vil tilegne sig et mindset og kompetencer, der skal til for at få klare sig godt i fremtiden.