Teknologi

To timers teknologiundervisning hver uge

Tech

På True North Efterskole har alle elever to timers teknologiundervisning hver uge. Faget kaldes i daglig tale “TECH”, og i dette fag har eleverne blandt andet mulighed for at prøve kræfter med programmering fra bunden og kreative innovationsprojekter. Vi har valgt at sætte TECH på skemaet for alle vores elever, fordi vi som Ashoka Changemaker School har forpligtiget os til at udvikle morgendagens borgere og ledere og sikre, at vores elever har mulighed for og mod til at skabe positiv social forandring i deres eget liv og i samfundet omkring dem. Derfor mener vi ikke,  at man kan komme unden om et fag, der giver unge i det 21. århundrede en konkret og brugbar teknologiforståelse, som kan hjælpe dem med at navigere i en foranderlig og kompleks verden med konstant udvikling.

True North Efterskole har en ambition om, at være en skole, som gør unge klar til livet i det 21. århundrede. TECH er et led i den ambition, og derfor er det ikke et fag, der kun appellerer til dem, der i forvejen er interesserede i softwareudvikling og hvordan man bygger computere, men et fag, der er relevant for alle, der gerne vil tilegne sig et mindset og kompetencer, der skal til for at få klare sig godt i fremtiden.

Jan Alvin Sejer Hansen

Hej! Mit navn er Jan og jeg er en kæmpe nørd. Jeg er også lidt af en kulturentusiast og underviser primært i dansk og engelsk. Mine største passioner er pædagogisk filosofi, psykologi og især e-sport/gaming. Jeg vil rigtig gerne inspirere og dele min viden med andre mennesker.

Kathrine Bartholomæussen

Hej! Jeg hedder Kathrine, og mig vil du møde som lærer i dansk, fransk og TECH her på TNE. Jeg elsker at være kreativ med teknologi og design sammen med mine elever. Og så er jeg vild med quizzer og laver dem tit — især om Harry Potter!

Kristian Rose Schmidt

Da jeg første gang trådte ind på skolen var mit indtryk, at eleverne var usædvanligt venlige, positive og imødekommende — det er noget af det bedste ved at være lærer. Jeg er vild med filosofi, jeg taler udemærket kinesisk og så underviser jeg i Fysik/Kemi, Engelsk, Historie og Waterlife.