fbpx

Studieture

Studietur 2 gange om året

Det gør vi

Vi elsker hverdagen på TNE, men det er også en fantastisk oplevelse at være sammen med sine efterskolekammerater og lærere uden for de vante rammer. Derfor tager hele efterskolen to gange om året på studietur. Studieturene er for alle og bidrager både til  at få os lidt ud af vores komfortzone og styrker relationerne på kryds og tværs af skolen.

Her tager vi hen

I slutningen af januar tager vi på skilejrskole til Sverige, hvor der er garanti for, at både nybegyndere og øvede skiløbere lærer nyt og udvikler sig på pisterne. Om det er din første tur på begynderbakken, eller du skal have finpudset dine kortsving ned af den røde pist, er der undervisning for alle niveauer. Vi bor i hyggelige hytter, og om aftenen laver vi selv mad og hygger foran pejsen med varm kakao — det er et must.

 

Desuden har vi vores Challengefagsrejser i marts måned. Her rejser vi sammen med vores respektive challengefag ud i verden, for at fordybe os i og få nye oplevelser med lige netop det fag, vi har valgt som linjefag. Vi er afsted i en uge, og rejser til:

Egypten: Waterlife rejser til Egypten og tager dykkercertifikat. Teoriprøven er læst op på og bestået hjemmefra, således at eleverne på turen kan fordybe sig i den praktiske del af prøven. Vi bor på stranden i beduintelte, for at få så meget tid i vandet som muligt!

London: Gastronomi, performance og teknologi rejser sammen til London for at gå på opdagelse i storbyens mange facetter. Vi besøger madmarkeder og skal selv lave ny spændende mad, ser musical, kunst og får musikalske oplevelser samt besøger virksomheder og taler med inspirerende iværksættere.

La Santa: Adventure, ketchersport og holdsport tager til La Santa, hvor vi kan slå os løs med alverdens sportsgrene og vilde aktiviteter – både i poolen og på landjorden. Det er en uge med storslåede naturoplevelser, sved på panden og masser af holdånd, når vi dyster i alt fra tennis til mountaionbike under sydens sol.

Følg os på instagram

#truenorthefterskole