Reunion og Gensynsdag 2020

Vi glæder os til at se alle "gamle" TNE-elever d. 17.-18. april 2020

Reunion fredag til lørdag

En enkelt eftermiddag er jo bare ikke nok til at catche up med de gamle efterskolevenner! Derfor inviterer vi til Reunion fra fredag til lørdag, hvor der vil være masser af tid til ægte efterskolehygge med gamle roomies og klassekammerater. Der er indtjekning fra kl. 17.00, derefter aftensmad og fælles aktiviteter. Din tilmelding registreres, når du tilmelder dig i  formularen og indbetaler et depositum på 200 kr. til skolens Mobile Pay: 10290. Det er vigtigt, at du skriver dit fulde navn og årgang, når du overfører pengene. Depositum er for at sikre fremmøde, så når du kommer til Reunion og Gensynsdag, får du de 200 kr. retur.

Husk sovepose, liggeunderlagen, sportstøj, håndklæde og tandbørste!

Se program nedenfor.

Reunion 2020

• For at sikre fremmøde er du først endeligt tilmeldt Reunion, når du har betalt 200 kr. i depositum med Mobile Pay til: 10290. Pengene tilbagebetales på gensynsdagen.

Programmet for Reunion

17-17.30: Indtjekning

17.30-18.30: Aftensmad

19-20: Fællesaktivitet: Mine styrker

20-21: Sjov og anderledes sportsturnering (hvor alle kan være med)

21.00: Efterskolehygge <3

_______________________________________

10-11: Brunch

11-12: Fællesaktivitet: Hvordan bruger du dine styrker, der hvor du er nu?

Gensynsdag lørdag d. 18. april

Lørdag den 18. april 2020 er der gensynsdag!

Vi starter med velkomst kl. 13 i Lighthouse, hvor vi skal hilse på de forskellige årgange og mindes, hvad der gjorde lige netop jeres TNE-år til noget særligt 🙂 Måske fortæller vi  også lidt om alt det nye og spændende, der sker på efterskolen, og I kan få svar på spørgsmål som: har Christian vundet VM for nylig? Er Mads stadig ubesejret i bordfodbold? Skal Nadias børn snart på efterskole? Er Peder stadig jeres bedste ven?

Selvfølgelig sørger Kim og køkkenet for kaffe og kage til I segner!

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/truenorthefterskole.com/public_html/wp-content/themes/true-north/footer.php on line 26