Karen-Marie Madsen

Du lærer mig at kende som forstander, underviser og aften/natlærer. Jeg er uddannet cand.merc., har altid arbejdet med uddannelse af unge og er i fritiden spinningsinstruktør. Privat bor jeg sammen med Leif, der er selvstændig. Vi har tilsammen 3 drenge; de 2 bor i København og én i Odense. Hver eneste dag glæder jeg mig over at bo sammen med 150 unge; det giver liv, udfordringer og masser af fantastiske oplevelser.

Jeppe Snitkjær Meier

Hej mit navn er Jeppe. Jeg underviser i Engelsk, Idræt og Outdoor/Adventure. Jeg er af person meget aktiv, hvilket afspejles i min undervisning, man kommer ikke til at sidde stille ret længe af gangen i mine timer. Jeg elsker at rejse og var senest på et fantastisk eventyr med min kone, hvor jeg cyklede på langs af USA's vestkyst fra Vancouver til San Fransisco, en tur på over 2000 km. Derudover spiller jeg i skolens lærerband og er meget passioneret omkring musik. Hvis man har mod på fysisk udfoldelse og leg så kom til mig 😉

Mia Ostenfeldt

Hejsa. Ligesom Pippi bor jeg i en villa, den ligger dog i Århus og jeg bor der sammen med min mand og vores to drenge. Min fritid bruger jeg med min familie og så spiller jeg fodbold. Mit motto er: ”Det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg sikkert godt

Nanna Andersen

Hej med dig! Jeg hedder Nanna og jeg er ét styks danseglad og klatretosset psykologistuderende bosat i København. Jeg er helt pjattet med gode snakke, skøre projekter og bananpandekager

Mia Kim Lehman

Kåre Møller Ronex

Halløjsa! Du kigger på et legebarn, der elsker at udfordre sig selv og omgivelserne. Jeg arbejder med 3 k’er: Krav, Kærlighed & Konsekvens. Kåre out!

Charlotte Dupont Kristensen

Mit navn er Charlotte. Jeg er født og opvokset på Endelave - Danmarks dejligste ø - men bor nu i Skibet med min mand, Søren, vores datter, Cathrine, og vores hund, Carlo. Jeg er tosset med Crossfit og alle mulige andre fysiske udfordringer til lands og til vands, og så elsker jeg et godt grin

Frederik Rix Jensen

Frederik her! Jeg er 26 og bor midt i Aarhus. Jeg er nok sådan en, som ofte løser opgaverne lidt anderledes, og kan godt blive lidt nørdet. – Jeg elsker alt hvad der har med StarWars at gøre.

Gitte Glöde

Salut à tout le monde - Je m'appelle Gitte Jeg er fransklærer og TNEs viceforstander. Jeg er med til at skabe rammerne for skolens pædagogik - et vaskeægte drømmejob! Jeg har mand og to børn, vi bor på en gård, hvor vi producerer økologisk kalvekød og korn. Jeg elsker at læse og rejse, allerhelst til Frankrig.

Peder Kinch

Elevansvarlig og verdens rareste menneske! Jeg elsker alt der er under åben himmel og hænger meget gerne med hovedet nedad i min kajak. .....og så er jeg jeres nye ven!

Thomas Lintrup Skovgaard

Hejsa! Hvis der er noget jeg holder af, så er det at komme ud af comfort zonen og prøve nye ting. Den bedste måde at gøre det, er sammen med andre, i fællesskab!