Undervisere

Anders Bjerregaard Askholt

Halløjtaler! Mit navn er Anders, og jeg underviser i matematik, tysk, historie m.m. på TNE. Når jeg ikke er at finde i klasselokalerne er jeg trukket i sportstøjet som træner på challengefaget Ketschersport - et skønt potpourri af alt med ketsjere (og bat). Min store drøm er at dunke på skolens basketbane - jeg er såååå tæt på.

Charlotte Dupont Kristensen

Mit navn er Charlotte. Jeg er født og opvokset på Endelave - Danmarks dejligste ø - men bor nu i Skibet med min mand, Søren, vores datter, Cathrine, og vores hund, Carlo. Jeg er tosset med Crossfit og alle mulige andre fysiske udfordringer til lands og til vands, og så elsker jeg et godt grin

Daniel Boldt Andersen

Filosofi det er mig. Hej jeg hedder Daniel og jeg er filosofinørd. Når jeg ikke bruger min tid på at læse filosofisk didaktik eller andre klassiker, så er jeg ude i naturen enten på vandretur, i kajak eller på en klatrevæg. Jeg nyder, at være aftenlærer på True North, fordi jeg får mulighed for at dele mine interesser med unge mennesker, som også finde naturen og filosofi spændende.

Frederik Rix Jensen

Frederik her! Jeg er 26 og bor midt i Aarhus. Jeg er nok sådan en, som ofte løser opgaverne lidt anderledes, og kan godt blive lidt nørdet. – Jeg elsker alt hvad der har med StarWars at gøre.

Kristian Kristensen

Jeg er bare tosset med sport”. Hej med jer! Jeg hedder Kristian og elsker alle former for idræt - specielt hvis man spiller sammen på et hold. Jeg er matematik-, samfundsfags-, naturfag- og idrætslærer her på skolen. Håber at nogle af jer er klar på at udfordre mig - jeg er klar!

Mads Agerschou

Navnet er Mads, tidligere soldat, nu lærerstuderende. Bor i Aarhus med min kone Mina og vores datter Ronja. Friluftsnørd med stort F, passioneret omkring orienteringsløb, vandring og lejrliv. Tror på autoritet gennem autenticitet og respekt gennem gode relationer.

Mads Thomas Denning

Mia Kim Lehman

Hallo, alles klar! Jeg er sproglærer her på skolen. Gæt selv i hvilket sprog… Jeg elsker at rejse og har boet i Berlin. I min fritid er jeg sammen med min dejlige familie i Aarhus og så er jeg lidt af en yogatøs, der er tossegod til at lave smoothies, cookies og andre lækkerier.

Nanna Andersen

Hej med dig! Jeg hedder Nanna og jeg er ét styks danseglad og klatretosset psykologistuderende bosat i København. Jeg er helt pjattet med gode snakke, skøre projekter og bananpandekager

Thomas Lintrup Skovgaard

Hejsa! Hvis der er noget jeg holder af, så er det at komme ud af comfort zonen og prøve nye ting. Den bedste måde at gøre det, er sammen med andre, i fællesskab!

Administration og service

Leif Kristensen

Jeg er så heldig at bo sammen med forstander Karen Marie Madsen, lige midt i skolen. Jeg er selvstændig og arbejder med indretning og rum design, som forskningsbaseret giver det bedste rygstød for læring. Jeg har derfor ansvar for både vor nye bygning og den gamle bygning, således at det giver optimale vilkår, for vores dejlige elever. Derudover nyder jeg at være sammen med eleverne til sports aktiveteter og andre sjove gøremål.

Marianne Andersen

Du lærer mig at kende som sygeplejerske og sundhedsplejerske. Din trivsel og sundhed er i fokus, og jeg råder og vejleder dig ved sygdom og uheld og pejling mod optimal sundhed. Jeg elsker at rejse ud i verden, at synge, dyrke fitness og lange gåture.

Ledelse

Gitte Glöde

Salut à tout le monde - Je m'appelle Gitte Jeg er fransklærer og TNEs viceforstander. Jeg er med til at skabe rammerne for skolens pædagogik - et vaskeægte drømmejob! Jeg har mand og to børn, vi bor på en gård, hvor vi producerer økologisk kalvekød og korn. Jeg elsker at læse og rejse, allerhelst til Frankrig.

Karen-Marie Madsen

Du lærer mig at kende som forstander, underviser og aften/natlærer. Jeg er uddannet cand.merc., har altid arbejdet med uddannelse af unge og er i fritiden spinningsinstruktør. Privat bor jeg sammen med Leif, der er selvstændig. Vi har tilsammen 3 drenge; de 2 bor i København og én i Odense. Hver eneste dag glæder jeg mig over at bo sammen med 150 unge; det giver liv, udfordringer og masser af fantastiske oplevelser.

Peder Dalgaard Kinch

Elevansvarlig og verdens rareste menneske! Jeg elsker alt der er under åben himmel og hænger meget gerne med hovedet nedad i min kajak. .....og så er jeg jeres nye ven!