524886476228435

Når jeg bliver til os

Dokumentar

Afsnit 1

“Når jeg er den bedste version af mig selv, er jeg…”

Tiden op til efterskolestart er fyldt med forventninger, drømme og nervøsitet. Er der overhovedet nogen, jeg passer sammen med? Er det ikke lidt for stort et spring? Tag med Christoffer, Ingeborg, Silas og Felia på efterskole, og hør om dem fortælle, om deres første tid på TNE.

Afsnit 2

“Jeg havde helt klart en udvikling lige der”

Hverdagen byder på udfordringer og små bidder af ren lykke. Man skal lære en masse både i skolen og af sine fejl, og hvordan mærker man overhovedet at man vokser og forandringerne kommer snigende? Christoffer, Ingeborg, Silas og Felia suger efterskolelivet ind og fortæller om både det svære og det fantastiske – og det lidt akavede – der er med til at gøre et efterskoleår så magisk.

Afsnit 3

“Jeg er jo stadig bare mig, men …”

Et knips med fingrene og så er et efterskoleår gået. Hvad gik det egentlig med? Hvad brugte vi tiden på, og hvad fylder, når et nyt kapitel nærmer sig?

Vi følger Christoffer, Ingeborg, Silas og Felia de sidste dage på TNE, hvor de reflekterer over, hvad de har fået ud af efterskoleåret, og hvad de har lært om sig selv. “Jeg er jo stadig bare mig”, men med nye perspektiver, lidt mere mod på det hele og et par sugemærker rigere.

Følg os på instagram

#truenorthefterskole