Medarbejdere

Mød alle skolens medarbejdere her!

Undervisere

Charlotte Dupont

Mit navn er Charlotte. Jeg er født og opvokset på Endelave - Danmarks dejligste ø - men bor nu i Skibet med min mand, Søren, vores datter, Cathrine, og vores hund, Carlo. Jeg er tosset med Crossfit og alle mulige andre fysiske udfordringer til lands og til vands, og så elsker jeg et godt grin.

Christian Rindom

Hej, jeg hedder Christian og jeg er matematik- og waterlifelærer her på TNE. Det bedste jeg ved, er når det stormer en halv pelikan, for så skal jeg helt sikkert ud og windsurfe. Nogle gange har jeg faktisk så travlt med at komme ud på vandet, at jeg glemmer at få brillerne af, så der er er (stadig) en is på højkant til den, der kan fiske mine briller op fra bunden af fjorden.

Daniel Boldt

Hej jeg hedder Daniel og jeg er filosofinørd. Når jeg ikke bruger min tid på at læse filosofisk didaktik, så er jeg ude i naturen enten på vandretur, i kajak eller på en klatrevæg. Jeg nyder, at være aftenlærer på True North, fordi jeg får mulighed for at dele mine interesser med unge mennesker, som også finde naturen og filosofi spændende.

Dorte Dam

Hej jeg hedder Dorte. Jeg underviser i naturfag. Før jeg blev efterskolelærer underviste jeg i naturfag i gymnasiet og forskede i forskellige måder at regne på naturen og specielt på vandets kredsløb. I min fritid og meget gerne også på aftenvagter underviser jeg i Nia, sådan en slags yoga-kampsports-dans og i Ballroom fitness, en slags ”vild med dans” dans.

Frederik Rix

Hej med dig! Jeg hedder Frederik og jeg underviser mest i engelsk her på efterskolen, men er også uddannet naturfagslærer. Derudover er jeg kontaktlærer, gastronomilærer og uddannelsesvejleder, så ja, mange forskellige hatte til mig. Når ikke jeg underviser kan jeg godt lide at spille guitar, lave mad og spille badminton :) Jeg elsker i øvrigt også brætspil, faktisk er jeg så god til “Partners” at jeg aldrig har tabt et spil!

Gitte Glöde

Mit navn er Gitte, og jeg er Viceforstander på TNE. Mit daglige arbejde og fokus er på faglig og pædagogisk udvikling og lærernes kompetenceudvikling. Desuden står jeg for gennemførelse af vores intensive læringsforløb, udvikling af TNEs pædagogiske og didaktiske praksis — og sidst men ikke mindst er jeg fransklærer

Jan Alvin Sejer Hansen

Hej! Mit navn er Jan og jeg er en kæmpe nørd. Jeg er også lidt af en kulturentusiast og underviser primært i dansk og engelsk. Mine største passioner er pædagogisk filosofi, psykologi og især e-sport/gaming. Jeg vil rigtig gerne inspirere og dele min viden med andre mennesker.

Jon Drejer Jakobsen

Jeg hedder Jon, og jeg har den fornøjelse det er, at være matematik- og waterlife lærer på True North Efterskole! Jeg elsker at være på vandet, hvor jeg bruger det meste af min tid. Hvis du har lyst til at prøve kræfter med vandsport så kan du altid tage fat i mig!

Karen Marie Madsen

Jeg hedder Karen Marie, og mig kommer du måske allerede til at møde, før du starter på TNE. Jeg er nemlig efterskolens forstander og har som en af mine vigtigste og bedste opgaver, at møde kommende elever og fortælle om vores skole til orienteringsaftner og optagelsessamtaler. Jeg bor med min mand, Leif, på skolen, og vi er vilde med at bo lige dér, hvor det hele sker.

Karina Als

Mojn! Jeg hedder Karina og kommer fra Als. Jeg er ordblindelærer og læsevejleder på TNE. Jeg brænder for at hjælpe alle, om det er faglige udfordringer eller andet. Jeg også uddannet veterinærsygeplejerske og har derfor et meget stort hjerte for dyr. På mine aftenvagter vil I enten finde mig i Læsehesten, hvor jeg hjælper med lektier eller i det kreative lokale.

Kathrine Bartholomæussen

Hej! Jeg hedder Kathrine, og mig vil du møde som lærer i dansk, fransk og TECH her på TNE. Jeg elsker at være kreativ med teknologi og design sammen med mine elever. Og så er jeg vild med quizzer og laver dem tit — især om Harry Potter!

Kirsten Olsen

Mojn, mojn, jeg hedder Kirsten, og er en tosproget alsingerpige, som altid er klar på en fantastisk tysktime med dejlige TNE­elever. I vil møde en tysklærer med stort T og altid i godt humør. Når jeg ikke arbejder på TNE, bor jeg i Horsens sammen med mine 4 drenge og min mand. I min fritid dyrker jeg min store passion for alt kreativt design med garn, stoffer og strikkerier.

Kirsten Rasmussen

Jeg hedder Kirsten, og kommer fra O'ense. Her på TNE underviser jeg i biologi, geografi, fysik-kemi, idræt og holdsport. Jeg elsker alt der har med kroppen, sundhed, idræt og bevægelse at gøre. Når jeg ikke er på TNE bruger jeg min fritid på håndbold som er min store passion. Så er jeg et meget stort legebarn, der nok altid går lidt for meget op i alle konkurrencer jeg deltager i.

Kristian Kristensen

Hej med jer — “Jeg er bare tosset med sport”. Jeg hedder Kristian og elsker alle former for idræt - specielt hvis man spiller sammen på et hold. Jeg er matematik-, samfundsfags-, naturfag- og idrætslærer her på skolen. Håber at nogle af jer er klar på at udfordre mig - jeg tager altid udfordringen op!

Kristian Rose Schmidt

Da jeg første gang trådte ind på skolen var mit indtryk, at eleverne var usædvanligt venlige, positive og imødekommende — det er noget af det bedste ved at være lærer. Jeg er vild med filosofi, jeg taler udemærket kinesisk og så underviser jeg i Fysik/Kemi, Engelsk, Historie og Waterlife.

Liesl McConchie

Hi, I'm Liesl! You will get to know me as the teacher and coach of your teachers at TNE. I live in California, but three times every year I fly over to stay at the efterskole for a whole week at the time. I work with the teachers and talk to students about UP, engagement, active learning, feedback, student autonomy, challenging learning and much more. I look forward to meeting you all!

Mads Thomas Denning

Hej jeg hedder Mads. Jeg underviser i dansk og Adventure her på TNE, og jeg er vild med at udfordre mine elever både i klasseværelset og på en klatrevæg. Jeg er passioneret lystfisker og FIFA-spiller, og nå ja, så jeg selvudråbt TNE-mester i bordfodbold!

Michael Lindbjerg Rasmussen

Mit navn er Michael, men de fleste kender mig også som Coach Rasmussen. Jeg underviser i holdsport, idræt, matematik og naturfag. Jeg er en rigtig træningsnørd, og elsker at lære fra mig i træningscenteret og at udvikle teamsamarbejde i forskellige sportsgrene.

Michael Sørensen

Halløj! Jeg hedder Michael og jeg underviser i Matematik og Perfomance på TNE. Jeg elsker at lave teater og spille musik med eleverne, og når jeg har morgensamling, kan du godt regne med, at der skal synges igennem. Hvert år laver jeg også podcasten “Michael og Monopolet”, hvor jeg sammen med eleverne løser efterskoledilemmaer — store som små.

Nadia Linn Roest

Her ser du en danseglad sprognørd, der underviser i dansk og engelsk. Jeg er så heldig at have været en del af TNEs stærke lærerteam siden 2013. Noget af det bedste, jeg ved, er at overbevise elever om, at grammatik er lækkert, at de skal dele deres slik med mig og at løbe fra dem på morgenruten. Udover at være navimor for mine elever på TNE, er jeg den stolte mor til to små spilopper, Mille og Carl.

Nanna Hedeager-Schelde

Jeg hedder Nanna, og du kommer til at møde mig i din tyskundervisning, hvor vi skal jonglere med grammatik, synge masser af tyske sange og bruge sproget alt det, vi kan. Jeg er rigtig glad for musik, kor og fællessang, og bruger altid sommeren på at besøge diverse festivaler med gode venner.

Nanna Svane Rix

Hej, mit navn er Nanna! Jeg er matematik og naturfagslærer her på TNE, og så underviser jeg i Challengefaget Gastronomi. Jeg elsker at nørde, og kan blive helt opslugt af, hvorfor bladene på træerne er grønne og hvorfor min surdej ikke overlever. Desuden er det mig, der arrangerer vores skitur, og noget af det bedste jeg ved, er at se 190 efterskoleelever slå sig løs på pisterne!

Peder Kinch

Mit navner er Peder, og jeg er elevansvarlig afdeligsleder, fysik/kemi- og matematiklærer her på TNE. Ud over eleverne elsker jeg bål, jagt, kajak og at være udenfor! .......men eleverne elsker jeg allermest!

Rasmus Graungaard Kristensen

Mit navn er Rasmus. Til dagligt er jeg pædagogstuderende, men når jeg ikke er igang der, så er aften- og weekendlærer her på True North Efterskole. Jeg brænder for udelivet og alt sport, specielt volleyball.

Sofie Sehested Leth

Hej med jer. Jeg er dansk,- idræt og navilærer her på TNE, og jeg elsker det. Jeg brænder særligt for et stærkt fælleskab, gode relationer og sjove oplevelser at se tilbage på. Jeg er altid god for et godt grin, en fortrolig snak eller blot et godt råd med på vejen. Jeg vægter jeres trivsel højt, og derfor tilbyder jeg efterskolens piger GIRLTALK på mine aftenvagter. Her snakker vi om at være pige. På godt og ondt.

Ulrik Brøgger Balle

Jeg hedder Ulrik, og jeg underviser i dansk, samfundsfag og idræt. Før jeg blev efterskolelærer underviste jeg i de samme fag i gymnasiet. Jeg brænder for pædagogik og skabe sjov og effektiv læring. Jeg er altid i godt humør, for jeg har faktisk ikke grund til andet!

Jens L. Jakobsen

Bjarke Rasmussen

Hej mit navn er Bjarke. Jeg er en af TNE's aftenlærere, og er altid klar på at spille basketball eller diverse brætspil og sætter stor pris på at være ude i naturen. Jeg kan godt lide en god udfordring og spontane påfund. Derudover vil jeg gerne skabe trygge og rolige rammer for natten, så alle kan lades op til den kommende dag.

Pernille Ebbesen Jensen

Mit navn er Pernille, og jeg underviser i de to fantastiske fag dansk og tysk. I mine timer lærer du at se det geniale i alt fra kanonforfattere til kasus og kasserollebøjning. Der kommer fart på fagligheden, når vi bruger kroppen samtidig, fx i form af ordstafet og grammatik-OL. Ud over at være underviser er jeg også navilærer, hvilket betyder, at du altid kan komme til mig, hvis du har brug for en snak eller et godt råd.

Ledelse

Karen Marie Madsen

Jeg hedder Karen Marie, og mig kommer du måske allerede til at møde, før du starter på TNE. Jeg er nemlig efterskolens forstander og har som en af mine vigtigste og bedste opgaver, at møde kommende elever og fortælle om vores skole til orienteringsaftner og optagelsessamtaler. Jeg bor med min mand, Leif, på skolen, og vi er vilde med at bo lige dér, hvor det hele sker.

Gitte Glöde

Mit navn er Gitte, og jeg er Viceforstander på TNE. Mit daglige arbejde og fokus er på faglig og pædagogisk udvikling og lærernes kompetenceudvikling. Desuden står jeg for gennemførelse af vores intensive læringsforløb, udvikling af TNEs pædagogiske og didaktiske praksis — og sidst men ikke mindst er jeg fransklærer

Peder Kinch

Mit navner er Peder, og jeg er elevansvarlig afdeligsleder, fysik/kemi- og matematiklærer her på TNE. Ud over eleverne elsker jeg bål, jagt, kajak og at være udenfor! .......men eleverne elsker jeg allermest!

Michael Sørensen

Halløj! Jeg hedder Michael og jeg underviser i Matematik og Perfomance på TNE. Jeg elsker at lave teater og spille musik med eleverne, og når jeg har morgensamling, kan du godt regne med, at der skal synges igennem. Hvert år laver jeg også podcasten “Michael og Monopolet”, hvor jeg sammen med eleverne løser efterskoledilemmaer — store som små.

Køkken

Kim Pahl Skov

Hej mit navn er Kim og jeg er køkkenchef her på TNE — og jeg har stor passion for sund mad der gør glad. Jeg prøver at ramme, hvad teenager gerne vil have, blot i en sunder forklædning. Jeg leger gerne med smage, konsistens og udseende, da vi jo også spiser med øjnene. I min fritid maler jeg gerne eller har et bygge projekt, og så kan jeg rigtig godt lide at cykle og rejse.

Klaus Sørensen

Mit navn er Klaus, og jeg er kok her på TNE. Jeg er vild med at have unge mennesker med i køkkenet, og jeg nyder at lære fra mig, når eleverne har køkkentjans. I køkkenet skal eleverne træne deres samarbejdsevne og deres smagsløg skal udfordres, og det synes jeg er herligt, at være en del af.

Marianne Hammer

Hej! Jeg hedder Marianne og jeg er TNE’s køkkenmor. Jeg er vild med at lære eleverne nyt i køkkenet og man kan altid komme ud og få en kæmpe krammer af mig. Min fritid bruger jeg sammen med min familie eller på skøre kreative projekter — jeg laver alt fra glaskunst, hækling og patchwork til smedning, stenhugning og læderarbejde.

Administration

Kirstine Jensen

Hej, jeg hedder Kirstine. Mig vil du møde på TNE’s kontor, hvor jeg tager mig af administrative opgaver og altid er klar til at hjælpe de elever, der kommer forbi. Jeg har også mentor- og lektiehjælpstimer, og så er jeg er uddannet sygeplejerske. Jeg bor jeg på den hyggelige naboø, Hjarnø.

Klaus Hougaard

Hej, jeg hedder Klaus, og jeg er økonomichef på TNE. I vil ofte møde mig på kontoret, hvor jeg er klar på at hjælpe med alverdens spørgsmål. I min fritid holder jeg af at rejse, og så løber jeg gerne et marathon, så tit jeg kan!

Lucca Nymand

Hejsa - Jeg hedder Lucca. Du finder mig på skolens kontor, hvor jeg holder styr på elever, lærere og Viggo. Jeg er den på TNE med mest efterskoleerfaring i bagagen. Jeg har min helt egen teenager derhjemme sammen med min helt egen brandmand. Når jeg ikke jonglerer med skemaer og lister elsker jeg at være ude i naturen - enten i løb i skoven, i kajak på vandet eller som Dronningen af Telemark-ski på pisterne i Norge og Sverige.

Teknisk personale

Karsten Rasmussen

Godmorgen, det er mig der er Karsten. Jeg er pedel på TNE, men udover at fikse og reparere på skolen, vil du også møde mig hver morgen ude ved udsigtstårnet på vores morgenmotionsrute. Der står jeg klar til dagens første high-five!

Lars Tjerrild

Mit navn er Lars og jeg er pedel her på vores skønne efterskole. Jeg er som regel i gang med at fikse og renovere på skolen, og så hjælper jeg gerne eleverne, når de smidt nøglen til deres hængelås væk eller skal have lappet deres cykel. Og så er jeg “far” til verdens bedste efterskolehund, Bastian.

Irene Kathrine Poulsen

Hej jeg hedder Irene, jeg er gift med Sten og vi har to teenagere derhjemme. Jeg er jeres nattevagt. Jeg elsker at arbejde med unge mennesker, jeg er altid klar til at hjælpe eller lytte til jer, hvis I har noget på hjertet i løbet at natten. Min fritid bruger jeg i den lokale svømmeklub som svømmeinstruktør og så går jeg til Zumba.

Daisy Jensen

Følg os på instagram

#truenorthefterskole


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/truenorthefterskole.com/public_html/wp-content/themes/true-north/footer.php on line 26