fbpx

Medarbejdere

Mød alle skolens medarbejdere her!

Undervisere

Charlotte Dupont

Mit navn er Charlotte. Jeg er født og opvokset på Endelave - Danmarks dejligste ø - men bor nu i Skibet med min mand, Søren, vores datter, Cathrine, og vores hund, Carlo. Jeg er tosset med Crossfit og alle mulige andre fysiske udfordringer til lands og til vands, og så elsker jeg et godt grin.

Christian Rindom

Hej, jeg hedder Christian og jeg er matematik- og waterlifelærer her på TNE. Det bedste jeg ved, er når det stormer en halv pelikan, for så skal jeg helt sikkert ud og windsurfe. Nogle gange har jeg faktisk så travlt med at komme ud på vandet, at jeg glemmer at få brillerne af, så der er er (stadig) en is på højkant til den, der kan fiske mine briller op fra bunden af fjorden.

Emil Gludsø Nielsen

Hej! Jeg hedder Emil, og jeg er både dansk- og gastronomilærer på TNE. Nogle kalder mig for EGN, og det udtales ikke som ''Egern''! Mine store passioner er blandt andet musik, e-sport og styrketræning. Men den største passion er helt klart at skabe de fedeste år for unge efterskoleelever, og bidrage til et fantastisk fællesskab.

Gitte Glöde

Mit navn er Gitte, og jeg er Viceforstander på TNE. Mit daglige arbejde og fokus er på faglig og pædagogisk udvikling og lærernes kompetenceudvikling. Desuden står jeg for gennemførelse af vores intensive læringsforløb, udvikling af TNEs pædagogiske og didaktiske praksis — og sidst men ikke mindst er jeg fransklærer

Jan Alvin Sejer Hansen

Hej! Mit navn er Jan og jeg er en kæmpe nørd. Jeg er også lidt af en kulturentusiast og underviser primært i dansk og engelsk. Mine største passioner er pædagogisk filosofi, psykologi og især e-sport/gaming. Jeg vil rigtig gerne inspirere og dele min viden med andre mennesker.

Jonas Møller Kristensen

Karen Marie Madsen

Jeg hedder Karen Marie, og mig kommer du måske allerede til at møde, før du starter på TNE. Jeg er nemlig efterskolens forstander og har som en af mine vigtigste og bedste opgaver, at møde kommende elever og fortælle om vores skole til orienteringsaftner og optagelsessamtaler. Jeg bor med min mand, Leif, på skolen, og vi er vilde med at bo lige dér, hvor det hele sker.

Kathrine Bartholomæussen

Hej! Jeg hedder Kathrine, og mig vil du møde som lærer i dansk, fransk og TECH her på TNE. Jeg elsker at være kreativ med teknologi og design sammen med mine elever. Og så er jeg vild med quizzer og laver dem tit — især om Harry Potter!

Kirsten Olsen

Mojn, mojn, jeg hedder Kirsten, og er en tosproget alsingerpige, som altid er klar på en fantastisk tysktime med dejlige TNE­elever. I vil møde en tysklærer med stort T og altid i godt humør. Når jeg ikke arbejder på TNE, bor jeg i Horsens sammen med mine 4 drenge og min mand. I min fritid dyrker jeg min store passion for alt kreativt design med garn, stoffer og strikkerier.

Kirsten Rasmussen

Jeg hedder Kirsten, og kommer fra O'ense. Her på TNE underviser jeg i biologi, geografi, fysik-kemi, idræt og holdsport. Jeg elsker alt der har med kroppen, sundhed, idræt og bevægelse at gøre. Når jeg ikke er på TNE bruger jeg min fritid på håndbold som er min store passion. Så er jeg et meget stort legebarn, der nok altid går lidt for meget op i alle konkurrencer jeg deltager i.

Kristian Kristensen

Hej med jer — “Jeg er bare tosset med sport”. Jeg hedder Kristian og elsker alle former for idræt - specielt hvis man spiller sammen på et hold. Jeg er matematik-, samfundsfags-, naturfag- og idrætslærer her på skolen. Håber at nogle af jer er klar på at udfordre mig - jeg tager altid udfordringen op!

Kristian Rose Schmidt

Da jeg første gang trådte ind på skolen var mit indtryk, at eleverne var usædvanligt venlige, positive og imødekommende — det er noget af det bedste ved at være lærer. Jeg er vild med filosofi, jeg taler udemærket kinesisk og så underviser jeg i Fysik/Kemi, Engelsk, Historie og Waterlife.

Mads Thomas Denning

Hej, jeg hedder Mads. Jeg underviser i dansk, idræt og adventure her på TNE - og jeg benytter enhver lejlighed til at udfordre mine elever både i klasseværelset og på en klatrevæg. Jeg er passioneret lystfisker og fodboldspiller, og nå ja, så jeg selvudråbt TNE-mester i bordfodbold!

Manuel Thomasen

Michael Lindbjerg Rasmussen

Mit navn er Michael, men de fleste kender mig også som Coach Rasmussen. Jeg underviser i holdsport, idræt, matematik og naturfag. Jeg er en rigtig træningsnørd, og elsker at lære fra mig i træningscenteret og at udvikle teamsamarbejde i forskellige sportsgrene.

Michael Sørensen

Hej! Jeg hedder Michael. Jeg er afdelingsleder og er ansvarlig for lærertræning. Jeg underviser i Matematik og Performance og har jeg morgensamlingen, så kan du godt regne med at der skal synges igennem.

Nagai Puntiverio Perujo

Hej, mit navn er Nagai. Jeg er fra Spanien og her på TNE er jeg Waterlife-, spansk- og eftermiddagslærer. Når du taler med mig, vil du bemærke, at jeg har lidt af en accent, men hold dig endelig ikke tilbage med at snakke dansk med mig!

Nadia Linn Roest

Her ser du en danseglad sprognørd, der underviser i dansk og engelsk. Jeg er så heldig at have været en del af TNEs stærke lærerteam siden 2013. Noget af det bedste, jeg ved, er at overbevise elever om, at grammatik er lækkert, at de skal dele deres slik med mig og at løbe fra dem på morgenruten. Udover at være navimor for mine elever på TNE, er jeg den stolte mor til to små spilopper, Mille og Carl.

Nanna Svane Rix

Hej, mit navn er Nanna! Jeg er matematik og naturfagslærer her på TNE, og så underviser jeg i Challengefaget Gastronomi. Jeg elsker at nørde, og kan blive helt opslugt af, hvorfor bladene på træerne er grønne og hvorfor min surdej ikke overlever. Desuden er det mig, der arrangerer vores skitur, og noget af det bedste jeg ved, er at se 190 efterskoleelever slå sig løs på pisterne!

Nicholai Dahl

Mit er navn er Nicolai, jeg underviser i waterlife (primært kajak!) og UP, men min primære rolle er at være på TNE om aftenen og i weekenderne. Jeg elsker musik og har spillet hele livet, og så er jeg også ret så glad for friluftsliv. Jeg er tosset med dårlige jokes - jeg havde en engang én joke om en skjorte, men den har jeg strøget!

Nikolaj Frost Jørgensen

Jeg er ham cirkusbarnet, der står på hænder, når jeg får chancen. Gøgler når jeg ikke drikker kaffe. Kaster med ild, når vi laver bål og rundkreds. Snakker om livet, når nogen vil sludre. Lærer dig at lave et fingerslag til volley. Siger mærkelige ting for at du har noget at tænke over, inden du skal sove. Jeg er én blandt mange, som gerne vil lege! Jeg hjælper også gerne med matematik og engelsk.

Line Kirkedal Laursen

Peder Kinch

Mit navn er Peder, og jeg er elevansvarlig afdeligsleder, fysik/kemi- og matematiklærer her på TNE. Ud over eleverne elsker jeg bål, jagt, kajak og at være udenfor! .......men eleverne elsker jeg allermest!

Pernille Ebbesen Jensen

Mit navn er Pernille, og jeg underviser i de to fantastiske fag dansk og tysk. I mine timer lærer du at se det geniale i alt fra kanonforfattere til kasus og kasserollebøjning. Der kommer fart på fagligheden, når vi bruger kroppen samtidig, fx i form af ordstafet og grammatik-OL. Ud over at være underviser er jeg også navilærer, hvilket betyder, at du altid kan komme til mig, hvis du har brug for en snak eller et godt råd.

Ulrik Brøgger Balle

Jeg hedder Ulrik, og jeg underviser i dansk, samfundsfag og idræt. Før jeg blev efterskolelærer underviste jeg i de samme fag i gymnasiet. Jeg brænder for pædagogik og skabe sjov og effektiv læring. Jeg er altid i godt humør, for jeg har faktisk ikke grund til andet!

Pernille Lundsgaard

Hejsa, jeg hedder Pernille! Jeg er så heldig at undervise i matematik, idræt og sidst men ikke mindst; samfundsfag på TNE. Jeg elsker at debattere verdenssituationen og blive klogere på andres holdninger. Når jeg ikke debatterer verdenssituationen er jeg at finde i nærheden af kage eller en fodbold.

Kristina Nielsen

Jeg hedder Kristina og underviser i Art & Design og madkundskab på TNE. Jeg elsker at skabe noget med mine hænder, om det er ved symaskinen eller med røremaskinen. Og så synes jeg at det er skønt at se glæden hos eleverne når der er gang i kreativiteten og fællesskabet. Jeg bor i Horsens sammen med min mand og to børn på 10 og 13 år.

Mette Krejlgaard

Hej jeg hedder Mette og jeg elsker sprog. Jeg underviser lige nu i dansk og engelsk. Jeg er også rigtig god til hjælpeværktøjer på computeren, så hvis du vil have hjælp til App writer eller CD ord, så kom forbi mig :)

Dorte Dam

Hej jeg hedder Dorte. Jeg underviser i naturfag. Før jeg blev efterskolelærer underviste jeg i naturfag i gymnasiet og forskede i forskellige måder at regne på naturen og specielt på vandets kredsløb. I min fritid og meget gerne også på aftenvagter underviser jeg i Nia, sådan en slags yoga-kampsports-dans og i Ballroom fitness, en slags ”vild med dans” dans.

Per Lage Cordtz

Nicky Randeris

Kevin Randeris

Nicolai Søndergaard

Nanna Andersen

Jeg hedder Nanna og i min hverdag på TNE er jeg både skolepsykolog og lærer i UP, kristendom og performance. Jeg er uddannet psykolog, hvor jeg især har begravet mig i bøger om unge, pædagogik, positiv psykologi og motiverende undervisning. Derudover er jeg helt tosset med at danse - især hvis det involverer nogle hofter og masser af Beyoncé-attittude! ;)

Liesl McConchie

Hi, I'm Liesl! You will get to know me as the teacher and coach of your teachers at TNE. I live in California, but three times every year I fly over to stay at the efterskole for a whole week at the time. I work with the teachers and talk to students about UP, engagement, active learning, feedback, student autonomy, challenging learning and much more. I look forward to meeting you all!

Ledelse

Karen Marie Madsen

Jeg hedder Karen Marie, og mig kommer du måske allerede til at møde, før du starter på TNE. Jeg er nemlig efterskolens forstander og har som en af mine vigtigste og bedste opgaver, at møde kommende elever og fortælle om vores skole til orienteringsaftner og optagelsessamtaler. Jeg bor med min mand, Leif, på skolen, og vi er vilde med at bo lige dér, hvor det hele sker.

Gitte Glöde

Mit navn er Gitte, og jeg er Viceforstander på TNE. Mit daglige arbejde og fokus er på faglig og pædagogisk udvikling og lærernes kompetenceudvikling. Desuden står jeg for gennemførelse af vores intensive læringsforløb, udvikling af TNEs pædagogiske og didaktiske praksis — og sidst men ikke mindst er jeg fransklærer

Peder Kinch

Mit navn er Peder, og jeg er elevansvarlig afdeligsleder, fysik/kemi- og matematiklærer her på TNE. Ud over eleverne elsker jeg bål, jagt, kajak og at være udenfor! .......men eleverne elsker jeg allermest!

Michael Sørensen

Hej! Jeg hedder Michael. Jeg er afdelingsleder og er ansvarlig for lærertræning. Jeg underviser i Matematik og Performance og har jeg morgensamlingen, så kan du godt regne med at der skal synges igennem.

Køkken

Kim Pahl Skov

Hej mit navn er Kim og jeg er køkkenchef her på TNE — og jeg har stor passion for sund mad der gør glad. Jeg prøver at ramme, hvad teenager gerne vil have, blot i en sunder forklædning. Jeg leger gerne med smage, konsistens og udseende, da vi jo også spiser med øjnene. I min fritid maler jeg gerne eller har et bygge projekt, og så kan jeg rigtig godt lide at cykle og rejse.

Marianne Hammer

Hej! Jeg hedder Marianne og jeg er TNE’s køkkenmor. Jeg er vild med at lære eleverne nyt i køkkenet og man kan altid komme ud og få en kæmpe krammer af mig. Min fritid bruger jeg sammen med min familie eller på skøre kreative projekter — jeg laver alt fra glaskunst, hækling og patchwork til smedning, stenhugning og læderarbejde.

Dennis Palle Dally

Administration

Jesper Nørup Knudsen

Kirstine Jensen

Hej, jeg hedder Kirstine. Mig vil du møde på TNE’s kontor, hvor jeg tager mig af administrative opgaver og altid er klar til at hjælpe de elever, der kommer forbi. Jeg har også mentor- og lektiehjælpstimer, og så er jeg er uddannet sygeplejerske. Jeg bor jeg på den hyggelige naboø, Hjarnø.

Klaus Hougaard

Hej, jeg hedder Klaus, og jeg er økonomichef på TNE. I vil ofte møde mig på kontoret, hvor jeg er klar på at hjælpe med alverdens spørgsmål. I min fritid holder jeg af at rejse, og så løber jeg gerne et marathon, så tit jeg kan!

Lucca Nymand

Hejsa - Jeg hedder Lucca. Du finder mig på skolens kontor, hvor jeg holder styr på elever, lærere og Viggo. Jeg er den på TNE med mest efterskoleerfaring i bagagen. Jeg har min helt egen teenager derhjemme sammen med min helt egen brandmand. Når jeg ikke jonglerer med skemaer og lister elsker jeg at være ude i naturen - enten i løb i skoven, i kajak på vandet eller som Dronningen af Telemark-ski på pisterne i Norge og Sverige.

Michael Svensson

Hola, jeg hedder Michael. Mig kan du finde på kontoret, hvor jeg tager mig af og kan svare på spørgsmål om VIGGO, lærere og selvfølgelig elever. Jeg bor på dejlige Djursland sammen med min kæreste og vores datter. Udover at bruge tid sammen med min familie elsker jeg at løbe, læse og høre musik. Hvis du også er VILD med Kashmir, Mew, Courtney Barnett, Malk De Kojn, Sara Omar, Haruki Murakami eller Manchester United – så HAR vi en masse til fælles.

Teknisk personale

Leif Kristensen

Hej, jeg hedder Leif. Jeg arbejder med forskningsbaseret indretning og design af efterskolen, så du altid føler at der er god akustik, lys, huler og dejligt at være på hele skolen. Jeg er så heldig at bo på skolen sammen med Karen Marie og bliver super glad hvis du udfordrer mig i ketsjersport - og lader mig vinde ;)

Lars Tjerrild

Mit navn er Lars og jeg er pedel her på TNE. Jeg er som regel i gang med at fikse og renovere på skolen, og så hjælper jeg gerne eleverne, når de smidt nøglen til deres hængelås væk eller skal have lappet deres cykel. Og så er jeg “far” til verdens bedste efterskolehund, Bastian.

Karsten Rasmussen

Godmorgen, det er mig der er Karsten. Jeg er pedel på TNE, men udover at fikse og reparere på skolen, vil du også møde mig hver morgen ude ved udsigtstårnet på vores morgenmotionsrute. Der står jeg klar til dagens første high-five!

Daisy Jensen

Jeg er nattevagt og mens du ligger trygt og sover, så sørger jeg for at hele skolen ser flot ud til når du vågner. Hvis man i løbet af natten har brug for hjælp, så er det bare at finde mig. Man kan altid gå efter lyden af støvsugeren.

Preben Rasmussen

Tage Hartvigsen

Følg os på instagram

#truenorthefterskole