Lærertræning

Tre gange om året får alle lærere på True North Efterskole efteruddannelse med Liesl McConchie.

På True North Efterskole tror vi på, at den bedste uddannelse for vores elever er afhængig af kvaliteten af den undervisning, de får. Derfor investerer vi både tid og ressourcer i at udvikle de talentfulde lærere, der er tiltrukket af TNE’s vision. Hver læringsoplevelse eleverne har — både i og udenfor klasseværelset — er baseret på aktuel videnskabelig forskning i, hvordan unge mennesker bedst lærer og udvikler sig.

På True North Efterskole er vi så heldige at have en uddannelsesekspert på vores team, der siden skolens start har været med til at sikre, at alle lærere leverer den bedst mulige undervisning til  vores elever. Liesl McConchie har været udviklingsdirektør i True North siden efterskolen kun eksisterede som en drøm. Mens Liesl boede i Danmark var hun med til at starte True North Efterskole, og har spillet en central rolle i at afstemme vores pædagogik med forskningsbaserede principper og strategier, der forbedrer læring hos eleverne. I øjeblikket står Liesl i spidsen for coaching og undervisning af TNE’s lærere.

Nogle af de ting, vores lærere trænes i af Liesl og arbejder med i undervisningen er elevernes engagement, aktiv læring, meningsfuld feedback, multisensorisk undervisning, elevautonomi, og udfordrende læring, og vi arbejder målrettet med at udvikle motiverede unge mennesker, der bliver “life-long learners”. En god relation mellem lærere og elever er afgørende for elevernes læring, og lærerne på TNE hjælper eleverne til at oparbejde et udviklende mindset.

Følg os på instagram

#truenorthefterskole