Læringsakademi

To intensive læringsforløb

Alle elever og lærere på True North Efterskole gennemgår hvert skoleår to intensive læringsforløb, Læringsakademierne, som er det faglige arbejdes “intervaltræning”, hvor der skrues helt op for intensiteten. I løbet af to uger ad gangen samles to klasser og 6 lærere om arbejdet med teamudfordringer, varierede undervisningsmetoder, samt værkstedmoduler med plads til fordybelse og personlige valg af faglig specialisering. Den tætte opfølgning, den øgede bemanding og den høje energi, giver både eleverne lyst til at lære og tillid til, at de kan.

Ligesom intervaltræning øger den fysiske form hos en løber, som gerne vil løbe et maraton, øger TNE’s læringsakademier elevernes faglige og akademiske ”form” og giver et løft, som vi siden følger op på i den daglige undervisning.

Lærertræning med Liesl McConchie

På True North Efterskole tror vi på, at den bedste uddannelse for vores elever er afhængig af kvaliteten af den undervisning, de får. Derfor investerer vi både tid og ressourcer i at udvikle de talentfulde lærere, der er tiltrukket af TNE’s vision. Hver læringsoplevelse eleverne har — både i og udenfor klasseværelset — er baseret på aktuel videnskabelig forskning i, hvordan unge mennesker bedst lærer og udvikler sig.

På True North Efterskole er vi så heldige at have en uddannelsesekspert på vores team, der siden skolens start har været med til at sikre, at alle lærere leverer den bedst mulige undervisning til  vores elever. Liesl McConchie har været udviklingsdirektør i True North siden efterskolen kun eksisterede som en drøm. Mens Liesl boede i Danmark var hun med til at starte True North Efterskole, og har spillet en central rolle i at afstemme vores pædagogik med forskningsbaserede principper og strategier, der forbedrer læring hos eleverne. I øjeblikket står Liesl i spidsen for coaching og undervisning af TNE’s lærere.

Nogle af de ting, vores lærere trænes i af Liesl og arbejder med i undervisningen er elevernes engagement, aktiv læring, meningsfuld feedback, multisensorisk undervisning, elevautonomi, og udfordrende læring, og vi arbejder målrettet med at udvikle motiverede unge mennesker, der bliver “life-long learners”. En god relation mellem lærere og elever er afgørende for elevernes læring, og lærerne på TNE hjælper eleverne til at oparbejde et udviklende mindset, der hjælper eleverne til at tro på, at alle kan lære. Lærerene sætter konkrete læringsmål og udvikler dynamiske, interaktive lektioner, der engagerer elverne hver dag.

Følg os på instagram

#truenorthefterskole