Forskningsbaseret undervisning

styrkebaseret læring

Fundamentet er teori og forskning fra Positiv Psykologi

På True North Efterskole arbejder vi blandt andet med principper, der bygger på styrkebaseret læring. Fundamentet er teori og forskning fra Positiv Psykologi samt en række metoder inden for læring – blandt andet social emotional learning. True North Efterskole har i tæt samarbejde med en kreds af både danske og internationale undervisere, skolefolk, lærere og pædagoger arbejdet med udvikling af nye undervisningsmetoder og tilgange til teenagere baseret på nordiske læringstilgange og undervisningsprincipper.

Underviserne

Vores undervisere har forskellige baggrunde, men fælles for alle er, at de hvert skoleår får ynderligere træning i at lave aktiv og engagerende undervisning af True North’s udviklingsdirektør, Liesl McConchie (link). Tre gange i løbet af efterskoleåret kommer Liesl fra Californien, hvor hun bor og arbejder til daglig, til Danmark for at undervise vores lærere i de undervisningsmetoder, vi fra forskning ved sikrer den bedste læring hos eleverne.

Nogle af de ting, vores lærere arbejder med i undervisningen er elevernes engagement, aktiv læring, meningsfuld feedback, multisensorisk undervisning, elevautonomi, og udfordrende læring, og vi arbejder målrettet med at udvikle motiverede unge mennesker, der bliver “life-long learners”. En god relation mellem lærere og elever er afgørende for elevernes læring, og lærerne på TNE hjælper eleverne til at oparbejde et udviklende mindset, der hjælper eleverne til at tro på, at alle kan lære. Lærerene sætter konkrete læringsmål og udvikler dynamiske, interaktive lektioner, der engagerer elverne hver dag.