Efterskolernes dag ONLINE

Deltag i efterskolernes dag søndag den 27. september og få en smagsprøve på TNE-livet og få mulighed for at stille spørgsmål til vores ledelse, lærere og elever.

Efterskolernes dag

Søndag den 27. september inviterer vi til et ONLINE besøg på True North Efterskole.

Hvis du er lidt nysgerrig på efterskolelivet og på, hvad det vil sige at være elev på TNE, er her en fed mulighed for at se og opleve skolen uden at være her fysisk. Både efterskolens ledelse, lærere og elever er klar til at svare på alle de spørgsmål, I må have og kan fortælle om alt fra den daglige undervisning, studieture, challengefag og alt det andet vi lærer og oplever.

Vi vil gerne at det bliver en personlig oplevelse for de, som har lyst til at opleve skolen.
Derfor er tilmelding nødvendig.
Du vil herefter på søndag kl. 11:30 modtage et link til deltagelse på Zoom.
For at være sikker på at have plads til alle vil vi bede jer om i familien at dele skærmen.

Vil vi bede dig om at være klar senest kl. 12:00, da vi starter med et fælles oplæg.

Vi glæder os til at se jer ONLINE!

Tag et kig her på siden og se, hvilke Challengefag vi tilbyder, eller find os på Instagram og Facebook, for at se noget af alt det, vi laver i hverdagen.

Efterskolernes dag

Tilmelding til efterskolernes dag 2020
  • Angiv hvilket klassetrin du er interesseret i
  • Angiv hvilket skoleår du er interesseret i