Efterskolernes Aften

Få en rundvisning og en snak med lærere og elever!

Onsdag den 8. januar 2020 slår vi dørene op til Efterskolernes Aften – og vi glæder os helt vildt! Hvis I har en teenager derhjemme, der er nysgerrig på efterskolelivet, så er det netop denne aften I skal komme forbi TNE og få en smagsprøve. Vores skønne elever viser rund og fortæller, og der er rig mulighed for at få en snak med både lærere og skolens ledelse, om alt det vi oplever og lærer et efterskoleår på TNE.

Hele familien er velkommen, vi starter kl. 18 og runder af kl. 21.

Vores adresse er Havnevej 11, 7130 Snaptun. Vi glæder os til at se jer!

Hvis jeres teenager efter besøget har lyst til endnu mere TNE, er han eller hun velkommen til at tage på TNE-døgn den 22.-23. februar 2020. Det er 24 timer, hvor man prøver, hvordan det er at gå på efterskole, og møder en masse andre unge, der enten går på TNE i forvejen eller ligesom en selv, er nysgerrig på at finde ud af mere. Det er gratis at deltage, man skal bare tilmelde sig her på vores hjemmeside under “efterskoledøgn”. På vores hjemmeside kan I ligeledes orientere jer om, hvornår, vi holder orienteringsaftner i det nye år.