Waterlife

Sejllads dykkercertifikat, kajak og Vandski

Hvad oplever du i faget?

I challangefaget Waterlife bruger vi aktivt skolens beliggenhed ved havet til at udfordre os i vandaktiviteter. Når vandet bliver for koldt over vinteren, arbejder vi med dykkerteori, duelighedsbevis, kajakbevis og instruktørbevis til windsurfing, førstehjælp på vandet, fysisk træning sammen med challengefaget Adventure.

På Waterlife arbejder vi som udgangspunkt med følgende områder:

• Sejllads – med mulighed for duelighedsbevis
  • Dykkercertifikat
  • Kajak – med mulighed kajakbevis
  • Windsurfing – med mulighed for instruktørbevis
  • Navi SEAL: fysik træning i vand og på land i vinterperioden
  • Wakebord og vandski i kabelpark

For at være elev på Waterlife er det en forudsætning, at du kan svømme.

Mød dine undervisere

Kristian Rose Schmidt

Da jeg første gang trådte ind på skolen var mit indtryk, at eleverne var usædvanligt venlige, positive og imødekommende — det er noget af det bedste ved at være lærer. Jeg er vild med filosofi, jeg taler udemærket kinesisk og så underviser jeg i Fysik/Kemi, Engelsk, Historie og Waterlife.

Christian Rindom

Hej, jeg hedder Christian og jeg er matematik- og waterlifelærer her på TNE. Det bedste jeg ved, er når det stormer en halv pelikan, for så skal jeg helt sikkert ud og windsurfe. Nogle gange har jeg faktisk så travlt med at komme ud på vandet, at jeg glemmer at få brillerne af, så der er er (stadig) en is på højkant til den, der kan fiske mine briller op fra bunden af fjorden.

Peder Kinch

Mit navner er Peder, og jeg er elevansvarlig afdeligsleder, fysik/kemi- og matematiklærer her på TNE. Ud over eleverne elsker jeg bål, jagt, kajak og at være udenfor! .......men eleverne elsker jeg allermest!

Du kunne måske også være interesseret i andre af vores challengefag