Performance

Dans, bevægelse, musik og drama

Hvad oplever du i faget?

Performance blander dans, bevægelse, musik og drama, og der plads til alle uanset, om du har erfaring med disse elementer eller ej. Det her er challengefaget, der giver dig mulighed for at lege og arbejde med forskellige performative udtryk sammen med andre.

Vi arbejder bl.a. med:

• Teater-sport
  • Musikundervisning og elevband
  • ”MGP”
  • Egne produktioner indenfor musik, dans og teater
  • Samarbejde med andre skoler
  • Teaterbesøg og andre kulturoplevelser

Du kan fordybe dig i ét eller flere af undergenrene. I løbet af året vil vi kombinere ovenstående i koncert og en musik- og danseopsætning, således at netop dine kompetencer kommer ind i en større musikalsk og kropslig sammenhæng.

Mød dine undervisere

Nanna Andersen

Jeg hedder Nanna og i min hverdag på TNE er jeg både skolepsykolog og lærer i UP, kristendom og performance. Jeg er uddannet psykolog, hvor jeg især har begravet mig i bøger om unge, pædagogik, positiv psykologi og motiverende undervisning. Derudover er jeg helt tosset med at danse - især hvis det involverer nogle hofter og masser af Beyoncé-attittude! ;)

Michael Sørensen

Halløj! Jeg hedder Michael og jeg underviser i Matematik og Perfomance på TNE. Jeg elsker at lave teater og spille musik med eleverne, og når jeg har morgensamling, kan du godt regne med, at der skal synges igennem. Hvert år laver jeg også podcasten “Michael og Monopolet”, hvor jeg sammen med eleverne løser efterskoledilemmaer — store som små.

Du kunne måske også være interesseret i andre af vores challengefag