Adventure

Samarbejde og vedholdenhed.

Hvad oplever du i faget?

Adventure er rigt sammensat af både vilde som stille udendørsaktiviteter i den skønne natur omkring Snaptun. Aktiviteterne finder sted gennem hele året, og vi er både ude når det regner, sner og når solen skinner.

Det du kommer til at opleve er eksempelvis:

• Adventure og Trail Races
  • Klatring/bouldering
  • Mountainbike
  • Orienteringsløb og lære at bruge kompas
  • Vandreture (også om natten)
  • Overnatning i shelters
  • Lave mad over bål og gasblus samt bruge økse og kniv

Bålhygge, udendørs overnatninger og “overlevelse” er en del af faget samt alt i den natur, der omgiver os. Deltagelse i faget kræver ingen forudsætninger udover gå-på-mod og nysgerrighed.

Mød dine undervisere

Mads Thomas Denning

Hej jeg hedder Mads. Jeg underviser i dansk og Adventure her på TNE, og jeg er vild med at udfordre mine elever både i klasseværelset og på en klatrevæg. Jeg er passioneret lystfisker og FIFA-spiller, og nå ja, så jeg selvudråbt TNE-mester i bordfodbold!

Charlotte Dupont

Mit navn er Charlotte. Jeg er født og opvokset på Endelave - Danmarks dejligste ø - men bor nu i Skibet med min mand, Søren, vores datter, Cathrine, og vores hund, Carlo. Jeg er tosset med Crossfit og alle mulige andre fysiske udfordringer til lands og til vands, og så elsker jeg et godt grin.

Ulrik Brøgger Balle

Jeg hedder Ulrik, og jeg underviser i dansk, samfundsfag og idræt. Før jeg blev efterskolelærer underviste jeg i de samme fag i gymnasiet. Jeg brænder for pædagogik og skabe sjov og effektiv læring. Jeg er altid i godt humør, for jeg har faktisk ikke grund til andet!

Du kunne måske også være interesseret i andre af vores challengefag